Maak een afspraak

Jouw uitslag: geen duidelijk probleem

Uit onze huidscan kunnen we niet direct aanwijzen wat jouw huidprobleem is. Gelukkig bieden we genoeg behandelingen aan om een specifiek of algemeen probleem op te lossen. Daarom ontvangen we je graag in onze salon om dit verder te bespreken te kijken naar een passende oplossing.

Waarom BeautyKA?

Onze deskundige specialisten geven de belofte van kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ons doel is dat je niet alleen ontspant, maar gaat stralen, van binnen en van buiten. Of je nu droomt van een egale huid, een perfecte pedicure, of gewoon een moment voor jezelf. We gaan het samen realiseren.

Ontdek onze behandelingen

 

Maak een afspraak

Thuisverzorging

Dat wat jij dagelijks thuis voor je huid doet, is goed voor 50% van het totaal te behalen resultaat. Om jouw huidprobleem dus effectief aan te pakken zul je zelf thuis aan de slag moeten gaan met huidverbeterende producten die geheel zijn afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie. Maar hoe pak je dat aan? Wij adviseren je graag over de juiste producten die je thuis kunt gebruiken. Neem daarvoor contact met ons op.

Uitgelicht product:

Extenso Hydro Cleansing OilExtenso Hydro Cleansing Oil

Extenso Hydro Cleansing Oil is een hydrofiele reinigingsolie die verwijdert op effectieve wijze vuil, make-up en onzuiverheden van de huid zonder deze uit te drogen. Extenso Hydro Cleansing Oil bevat natuurlijke oliën die de huid zorgvuldig reinigen en de elasticiteit en vochtigheidsgraad beschermen. Na de reiniging zal de huid fris, zacht en soepel aanvoelen.

 

Geïnteresseerd in passend advies? Maak dan een afspraak in onze salon.
Bij BeautyKA vind je expertise die je leven mooier maakt.

Maak een afspraak