Maak een afspraak

(Semi) Permanente Make-Up

Wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen en/of lippen. Permanente Make-up, ook wel Semi Permanente Make-up (PMU) genoemd, is een cosmetische behandeling. Op een subtiele manier wordt er inkt gepigmenteerd binnen de eerste huidlaag. We creëren met PMU meer definitie van je wenkbrauwen en lippen met een natuurlijke look, waar je jarenlang plezier van hebt.

Wat is PMU?

PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid met een ultrafijne naald. PMU lijkt qua techniek op tatoeage, maar er is toch een groot verschil. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de huid aan en dat is direct het grote verschil met tatoeëren waarbij in de diepere huidlagen wordt gewerkt. De bovenste huidlaag vernieuwt zichzelf continue, dus er komt steeds een nieuwe huidlaag over het pigment. Dit zorgt ervoor dat het pigment na verloop van tijd zal vervagen. Om de kleur- en vorm optimaal te laten blijven dient de PMU jaarlijks te worden bijgewerkt.

Met deze techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen en lippen
Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Ook littekens kunnen gecamoufleerd worden. Kale plekken kunnen we opvullen. In overleg wordt oude PMU ook hersteld. Geniet zorgeloos van perfecte wenkbrauwen en lippen.

Niet voor niets is PMU op dit moment een van de meest populaire en snelst groeiende diensten binnen de beauty branche

Waarom PMU bij BeautyKa?

Met een groeiende populariteit ontstaan er ook toenemende risico’s. Laat je goed informeren over de risico’s en de vaardigheden (opleiding) die de expert bezit.

  • Bij BeautyKa worden alleen de beste pigmenten gebruikt om ervoor te zorgen dat de kleuren helder en natuurlijk blijven en zijn.
  • Bij BeautyKa worden alle behandelingen professioneel uitgevoerd door goed opgeleide medewerkers en voldoen we aan de hoge eisen welke gesteld worden door de GGD en ANBOS.

Kortom, schoonheidssalon BeautyKa biedt professionele en veilige permanente make-up diensten aan om jouw schoonheid te verbeteren. Je kunt bij ons terecht voor behandelingen van de wenkbrauwen en de lippen.

Wil jij ook wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen of lippen of vrijblijvend goed geïnformeerd worden? Boek hier je afspraak.

Wenkbrauwen: (Ombré) powder brows

Bij PowderBrows wordt er een zachte schaduw gecreëerd achter de bestaande wenkbrauwen.

Lees meer

PMU lippen

Bij lippigmentatie worden de lippen gepigmenteerd door middel van een permanent make-up apparaat.

Lees meer

Resultaten

Brows

Powderbrows voor de behandeling
Powderbrows eindresultaat na de nabehandeling

Before met litteken in wenkbrauw
Geheeld met camouflage van het litteken

PMU Powderbrows, voor de behandeling
PMU Powderbrows, direct na de eerste behandeling

Lip Blush

Ombré powder brows

Powderbrows voor de behandeling
Powderbrows eindresultaat na de nabehandeling

Before met litteken in wenkbrauw

BeautyKa, algemene voorwaarden PMU

1. Gezien de duur van onze PMU-behandelingen brengen we een voorschot van 50% in rekening. Het voorschot wordt in geen enkel geval terugbetaald. Je kan je voorschot binnen 6 maanden gebruiken als je minimaal 48h voor de daadwerkelijke afspraak annuleert. Je kunt het voorschot ook voor een andere behandeling gebruiken.
2. Bij annulering binnen 48 uur voor je afspraak ben je je voorschot kwijt.
3. Als je zonder opgaaf van reden niet komt opdagen vragen we een voorschot van 100% mocht je een nieuwe afspraak willen
4. Bij zwangerschap kan je je afspraak verzetten en blijft je voorschot 1 jaar geldig.
5. Als je ooit eerder ergens anders permanente make-up hebt laten uitvoeren dien je altijd via Whatsapp (‪0481-234200) eerst een foto door te sturen zodat onze specialiste kan beoordelen of een cover-up mogelijk is, dat kan natuurlijk ook tijdens een vrijblijvende intake.‬‬
6. Bij de eerste keer als klant bij ons betaal je altijd het volledige tarief. Eenmaal klant kun je gebruik maken van de touch-up tarieven
7. Bij het boeken van een nieuwe behandeling is de klant verplicht om de eerste refresh behandeling binnen de 6 à 8 weken zelf in te plannen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor afspraken die niet meer gepland kunnen worden wegens volgeboekte agenda’s!
8. Heb je permanente make-up die verwijderd zou moeten worden, waardoor de behandeling niet uitgevoerd kan worden tijdens je ingeplande afspraak, ben je je voorschot kwijt
9. Heb je 1 week voor je afspraak botox of filler laten zetten op de te behandelen zone waardoor je behandeling niet uitgevoerd kan worden op de geplande data, ben je je voorschot kwijt.
10. Als je te laat komt wegens druk verkeer, gelieve ons telefonisch of via Whatsapp te informeren via nummer (‪0481-234200) Na 30 minuten is het niet meer haalbaar om je verder te helpen, waardoor je je voorschot kwijt bent en een nieuwe afspraak dient in te plannen.‬‬
11. Tot 2 weken na je behandeling mag je niet onder zon of zonnebank. Gelieve je afspraak na je vakantie in te plannen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor snellere vervaging tijdens de zomermaanden.