Maak een afspraak

Recensies

Deze schoonheidsspecialiste is een fijne plek een fijne veilige sfeer en de specialiste is professioneel en vriendelijk
– Maninne 27 november 2022

Heerlijk! Lekker mijn voetjes gedaan. Was nodig.
– De hoog 10 september 2022

Een hele fijne schoonheid salon, altijd zo vriendelijk, professioneel en persoonlijk! Absolute aanrader
– Marleen 14 januari 2022

Ten eerste super vriendelijke en persoonlijke personeel. Goede ervaring over het ontharen, heel positief erover. Wel gevoelig, maar is houdbaar omdat het kortdurend is. Word persoonlijk gekeken naar een plan! Zeker een aanrader!
– Roos 3 maart 2022

Ben nu bijna aan het einde van mijn IPL ontharingsbehandeling en merk al groot resultaat. Op alle gewenste plekken nauwelijks tot geen haargroei, heel blij met het resultaat. Deze behandeling bij BeautyKa is zeker een aanrader.
– Maaike 19 mei 2021

Zowel de pedicure behandeling (inclusief gel lak) als de gezichtsbehandeling met epileren en verven van de wenkbrauwen en wimperbehandeling zijn top. Ik heb in tegenstelling tot andere salon ook nooit klachten van zere ogen na het verven van de wimpers. Zeer professionele salon, met een heel deskundige (en gezellige) Katja. Ik ga altijd met een grote glimlach weer weg.
– Anja 7 juli 2021

Ik kom regelmatig voor mijn voeten bij Katja en ben zeer tevreden. Ga altijd met relaxte voeten weer de deur uit. En het fijne vind ik dat ik rond 17.30 uur na mijn werk kan komen. Kortom ook voor pedicuren een tevreden klant.
– Willeke 28 december 2021

Heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling gehad bij Katja. Buiten het feit dat ze zeer vakkundig is en precies weet wat mijn huid nodig heeft, weet ze een perfecte sfeer te creëren waardoor ik me heerlijk ontspannen voelde. Een aanrader! Ik verheug me nu al op mijn volgende afspraak.
– Irene 9 februari 2022

Zeer tevreden over de behandelingen bij Katja. Naast Katja als persoon en haar behandeling geeft alles daarom heen mij een gevoel van luxe en pure verwennerij voor mijzelf. Niet alleen de behandeling zelf maar ook de prachtige professionele salon, rustgevende muziek, de verwarmde stoel en het drankje met wat lekkers na afloop dragen hier echt aan bij. Katja begrijpt het!
– Caroline 6 juni 2021