Maak een afspraak

Wenkbrauwen | wimpers | visagie

Wat is er nou fijner dan jezelf extra vrouwelijk en stijlvol voelen. Zelfverzekerd de deur uit met mooi gemodelleerde wenkbrauwen en wimpers, samen met jouw ogen de blikvangers van je gezicht! Laat je door onze specialisten adviseren over de perfecte vorm van jouw wenkbrauwen en wimpers.

Of je nou kiest voor een Lash Lift of Henna Brows, wij helpen jou graag. Met onze kennis ben je verzekerd van een look die bij jou past.

Vraag ook gerust naar de mogelijkheden op het gebied van visagie, er is meer mogelijk dan je denkt.

LASH LIFT | 45 min | €52,50

Wow, 6 tot 8 weken lang volle, gelifte en geverfde wimpers die ook mooi blijven. Alleebana one shot Lash Lift laat natuurlijke wimpers langer lijken. Een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. Geschikt voor lange en korte wimpers.

HENNA BROWS | 40 min | € 42,50

Wil je ook tot 6 weken lang plezier hebben van volle gekleurde wenkbrauwen zonder bij te hoeven tekenen met potlood of poeder!
Boek een Henna Brow treatment en laat je wenkbrauwen verven met Henna.
Wij gebruiken de producten van Perfect Eyelash en dat is Henna is van puurste vorm. Geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Henna is dierproefvrij en vrij van parabenen.

Verven wimpers € 16,95

Verven wenkbrauwen € 14,50

Epileren wenkbrauwen € 14,50

Harsen kin € 14,50

Harsen wangen € 15,95

Harsen bovenlip € 14,50

Afspraak maken