Maak een afspraak

Huidverbetering

Wij richten ons op de zelfbewuste vrouw en man die het belangrijk vindt om goed voor zichzelf te zorgen. Bij BeautyKa begrijpen we het belang van verzorging en het genieten van rustige momenten. Daarom bieden we diverse huidverbeteringsbehandelingen aan. Voor elk huidtype is een behandeling beschikbaar. Zo weten we zeker dat het bij jouw huid past én je de juiste verbetering ziet.

Ik wil een stralende huid

Huidverbetering bij BeautyKa:

Deze behandelingen hebben als doel de huid gezonder te laten functioneren. Ze zijn intensiever en grondiger dan standaard schoonheidsbehandelingen. Tijdens de behandeling richten we ons op:

  1. Verbetering van de doorbloeding in de huid
  2. Onder controle krijgen van talgklieren en pigmentcellen, waardoor je anders sneller puistjes krijgt
  3. Versterken van de aanmaak van collageen, hiermee maken we de huid glad
  4. De huid verfrissen

Verschillen tussen huidverzorging en huidverbetering

Huidverzorging richt zich op het onderhouden van de huid en het aanvullen van ’tekorten’. Als de huid droog aanvoelt, is een hydraterende crème nodig. Huidverbetering gaat een stap verder. Het richt zich op verschillende huidproblemen zoals veroudering, vlekjes of pigment. Het doel van huidverbetering is het zoveel mogelijk uitstellen van deze problemen. Daarom onderzoeken we in de salon de onderliggende problemen en passen we de juiste verbeteringen toe.

Waarom BeautyKa?

Onze deskundige specialisten geven de belofte van kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ons doel is dat je niet alleen ontspant, maar gaat stralen, van binnen en van buiten. Of je nu droomt van een egale huid, een perfecte pedicure, of gewoon een moment voor jezelf. We gaan het samen realiseren.

Huidverbetering behandelingen

KA Kennismaking | 75 min | €59,95

Ben je voor het eerst in onze salon en wil jij graag weten wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen en ga je voor een persoonlijk huidplan, boek een KA® Kennismaking. Naast een persoonlijk behandelplan uiteraard inclusief een heerlijke KA® treatment.

KA INTENSE PEELING| 45 min | €69,95

Onze meest intensieve behandeling compleet met glycolzuur peeling, masker, hoogwaardig serum en bindweefselmassage. Perfect voor het verminderen en voorkomen van zichtbare lijntjes en rimpels. De doorbloeding wordt intensief gestimuleerd, waardoor huidfuncties en cel vernieuwing worden geactiveerd.

KA ACNE (Kuur)

Wil je de strijd aan met je Acne? Ga dan voor de beste werkende (kuur)behandeling speciaal samengesteld voor de onzuivere acne huid. Deze intensieve huidverbeterende behandeling is gericht op het zuiveren van de huid, het verminderen van ontstekingen en het voorkomen van littekenvorming.

Lees meer

Deelbehandelingen

Bij alle behandelingen is het mogelijk extra deelbehandelingen bij te boeken. Bijgeboekte deelbehandelingen kosten € 10,95. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

  • Harsen, keuze uit bovenlip of kin
  • Epileren wenkbrauwen
  • Verven wenkbrauwen
  • Voor verven wimpers (15,95) en harsen wangen (16,95) hanteren we een vaste prijs