Maak een afspraak

Jouw uitslag: couperose

Uit de vragenlijst is gebleken dat je last hebt van couperose; oftewel, rode/blauwe bloedvaatjes in het gezicht. Gelukkig is dit volkomen onschuldig maar begrijpen we dat je dit zo min mogelijk zichtbaar wilt hebben. Daarom bieden wij een speciale behandeling aan die dit probleem oplost.

Advies behandeling

MedCos IPL behandelingen

Dankzij deze behandelingen is het mogelijk om storende bloedvaatjes te verwijderen door gepulseerd licht. De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht en leiden dit vervolgens naar de wanden van de vaatjes. De vaatjes worden door selectieve verhitting geraakt wat er vervolgens voor zorgt dat bloedvaatjes verdwijnen of vervagen.

Dit gaan we doen tijdens de behandeling

De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht en leiden dit vervolgens naar de wanden van de vaatjes. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. Hierdoor verdwijnen/vervagen de verwijde bloedvaatjes. De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen eerst donkerder, waardoor het lijkt of de couperose erger is geworden. Dit is echter een goed teken: het betekent dat de vaatjes zijn geraakt en dat de couperose of spider naevi zal verdwijnen.

De ontstane warmte tijdens de behandeling is vergelijkbaar met zonnebrand. De behandeling is voor iedereen goed te doen. Wel plaatsen wij hierbij de opmerking dat de pijngrens bij ieder mens anders is.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 MedCos IPL behandelingen nodig voor een goed resultaat waarbij er tussen de opeenvolgende MedCos IPL behandelingen een periode van 2 tot 4 weken ligt. Laat je in onze salon vrijblijvend adviseren over deze behandelingen.

Geïnteresseerd in passend advies? Maak dan een afspraak in onze salon.
Bij BeautyKA vind je expertise die je leven mooier maakt.

Maak een afspraak