Maak een afspraak

Yes….we hebben een match!

Bijna dagelijks worden wij gebeld of er nog ruimte is voor een pedicure behandelingen! En we zijn maar wat blij om te kunnen melden dat Silvia Huting vanaf deze maand het team van BeautyKa komt versterken. Silvia is een zeer ervaren pedicure en gaat drie dagen in de week bij ons aan de slag.

Ze stelt zich graag persoonlijk aan u voor.

(ps er is dus weer wat ruimte in onze agenda voor een pedicure behandeling!!!)

Over Silvia

Mijn naam is Silvia Huting en woon in Haalderen. Ik ben al jaren gelukkig getrouwd en we hebben 3 kinderen en een rhodesian ridgeback.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als tandartsassistente wat ik altijd met veel plezier heb gedaan. Om mij horizon te verbreden ben ik de opleiding voetverzorging gaan volgen en sinds 1999 ben ik een gediplomeerde pedicure met veel praktijkervaring .

In oktober ’22 ben ik bij Beauty@ka begonnen en verwelkom ik u hier graag om het hele jaar door verzorgde voeten te hebben.

Het is zo belangrijk om goed voor je voeten te zorgen. Pijnklachten die niet behandeld worden kunnen veel pijn en klachten in je lichaam veroorzaken. Denk aan knieën, heupen, rug , nek en zelfs klachten als hoofdpijn. Graag luister ik naar eventuele klachten en wensen. Zo komen we samen met een aanvullende advies en zelfzorg tot een mooi eindresultaat.

Ook ik streef ernaar om een ieder een persoons gerichte behandeling en aandacht te geven . En ook bij de voeten kan dit met een wellness tintje, zodat het een verwen en ontspannen moment wordt. Graag verwelkom ik u in onze salon.