Maak een afspraak

We lopen er wat af op een dag, gemiddeld toch al snel 5.000 tot 10.000 stappen op een dag, wat neerkomt op behoorlijk wat kilometers in je hele leven! Met als gevolg slijtage aan je voeten en dit kan schadelijk zijn indien ze niet goed worden onderhouden. Bij BeautyKA zorgen we ervoor dat je voeten op de juiste wijze worden onderhouden.

Een pedicurebehandeling bij BeautyKA is een geweldige manier om je voeten de juiste zorg te bieden. Misschien heb je nog nooit een pedicurebehandeling gehad dus even in het kort. Een pedicure is een behandeling die de voeten en tenen behandeld. Dit voor zowel vrouwen als mannen met de volgende voordelen bij regelmatig bezoek aan onze salon:

  • Vroege detectie van problemen; regelmatig bezoek aan de pedicure betekent vroeg detectie van likdoorns, eeltknobbels en schimmelinfecties. Deze problemen zijn in een beginstadium makkelijker te behandelen!
  • Verlaagt de kans op infecties; het zelf knippen en schoonmaken van de teennagels kan zorgen voor een ingegroeide teennagel of nog erger voor een infectie. Wanneer je de pedicure het vuil en bacteriën van de voeten laat verwijderen zal dit nagelaandoeningen en voet geuren helpen voorkomen.
  • Behoud de huidvochtigheid; gehydrateerde voeten hebben minder kans op blaren en kloven en voorkomt dat de nagels uitgroeien met richels of gespleten eindes.
  • Heerlijk gladde en zachte voeten; het verwijderen van de dode huid (eelt) op de voeten, voornamelijk op de hiel, stimuleert de groei van nieuw cellen, waardoor je gladdere en mooiere voeten creëert.
  • Ontspant en bevordert de circulatie; Het meest aangename deel van de pedicures zijn is toch wel de massage. Masseren van de voeten bevordert de bloedsomloop en verlicht spanning bij de kuiten en voeten.

Voeten krijgen vaak de minste verzorging in vergelijking met andere delen van het lichaam. Gezonde voeten zijn van vitaal belang voor onze algehele gezondheid, dus verwaarloos ze niet! Of je nou naar een schoonheidssalon gaat of je doet het bij jezelf, zorg er dan voor dat je er minstens één keer per vier tot zes weken de tijd neemt om je voeten in goede conditie te houden!

Bij BeautyKa staan we met vijf gediplomeerde specialisten voor je klaar om professionele voetzorg te verlenen. Het is bij BeautyKa ook mogelijk medisch pedicure behandeling te ontvangen die in de meeste gevallen (voor een deel) worden vergoed door de zorgverzekereaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.