Zowel de pedicure behandeling (inclusief gel lak) als de gezichtsbehandeling met epileren en verven van de wenkbrauwen en wimperbehandeling zijn top. Ik heb in tegenstelling tot andere salon ook nooit klachten van zere ogen na het verven van de wimpers. Zeer professionele salon, met een heel deskundige (en gezellige) Katja. Ik ga altijd met een grote glimlach weer weg.

Ik kom regelmatig voor mijn voeten bij Katja en ben zeer tevreden. Ga altijd met relaxte voeten weer de deur uit. En het fijne vind ik dat ik rond 17.30 uur na mijn werk kan komen. Kortom ook voor pedicuren een tevreden klant.

Op en top luxe en ontspanning

Heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling gehad bij Katja. Buiten het feit dat ze zeer vakkundig is en precies weet wat mijn huid nodig heeft, weet ze een perfecte sfeer te creëren waardoor ik me heerlijk ontspannen voelde. Een aanrader! Ik verheug me nu al op mijn volgende afspraak.

Pure luxe

Zeer tevreden over de behandelingen bij Katja. Naast Katja als persoon en haar behandeling geeft alles daarom heen mij een gevoel van luxe en pure verwennerij voor mijzelf. Niet alleen de behandeling zelf maar ook de prachtige professionele salon, rustgevende muziek, de verwarmde stoel en het drankje met wat lekkers na afloop dragen hier echt aan bij. Katja begrijpt het!