Schoonheidsalon en pedicureMijn naam is Katja van Berkesteijn en ben de trotse eigenaar van Schoonheids- en Pedicuresalon Beauty@Ka.
Mijn schoonheidssalon is gevestigd in een karakteristiek pand aan De Plak in Bemmel.

Je zou mij een laatbloeier kunnen noemen als het gaat om het vinden van mijn echte passie. Ik was immers al in de veertig en moeder van 3 kinderen, toen mijn meisjesdroom (dat dan wel!) weer boven kwam drijven en ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste en aansluitend pedicure ben gaan volgen. Vervolgens ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Als ondernemer stopt ontwikkelen en trainen eigenlijk nooit. Constant op zoek naar nieuwe producten en behandelingen om mijn klanten nog beter te kunnen helpen. Zo heb ik recent middels een HBO opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy de basis gelegd voor mijn rol als huidspecialiste, het komend jaar hoop ik deze opleiding af te ronden.

Inmiddels mag ik mij alweer een aantal jaren zelfstandig onderneemster noemen en ontvang ik klanten uit de gehele regio. Naast klanten uit Bemmel weten ook klanten uit Huissen, Gendt, Angeren, Doornenburg, Lent en Oosterhout mijn salon te vinden. Ik ben er zo trots op. En wat ontzettend gaaf is het, om elke dag dat te doen, wat je het liefste doet, namelijk met mensen omgaan, voor ze te zorgen, resultaten te boeken en ze tevreden en stralend weer de deur uit te laten gaan! En omdat iedereen uniek is, zal ik door goed te kijken en te luisteren naar jou en jouw wensen, komen tot een behandeling of behandelplan op maat. Ik streef er dan ook naar om iedereen een passende en heerlijke, verzorgende of huidverbeterende behandeling te geven, overgoten met een wellness sausje.

Naast een ruime keuze aan gezichtsbehandelingen en begeleiding naar een nog mooiere en stralendere huid, ben je ook aan het juiste adres voor pedicure, gellac en IPL behandelingen. Op mijn website vind je hierover meer informatie of neem contact met me op voor persoonlijk advies.

Hopelijk mag ik je snel ontmoeten in mijn salon.

Contact opnemen