Maak een afspraak

‘Voor altijd een gladde stralende huid zonder ongewenste haargroei’

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij uw oksels, bikinilijn of rug, wie wil dat nu niet. Met het innovatieve MedCos® IPL-apparaat is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Met IPL wordt dus een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht wordt omgezet in warmte. De haarwortel en het haarzakje worden door de lichtflits en de warmte die daarbij vrijkomt vernietigd, waarna er geen nieuwe haar meer uit kan groeien.
Na afloop van een kuur bereiken we gemiddeld 90% haarreductie

Een behandeling is altijd maatwerk en afhankelijk van je huidtype.

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende en kosteloze intake waarbij we je alles vertellen over deze behandeling. Tijdens de intake is het mogelijk om te ervaren hoe de behandeling aanvoelt

Boek hier een intakegesprek

Veelgestelde vragen over definitief ontharen

In de meeste gevallen wel en ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Helaas bevatten blonde, rode en grijze haren nauwelijks pigment en zijn deze zeer moeilijk te behandelen. Hoewel negroïde huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor IPL-behandeling. Onze huidexperts zijn getraind in het behoordelen van jouw huidtype en beharing en kunnen daarmee goed vaststellen wat het effect zal zijn van een behandeling.