Na het reinigen en desinfecteren van de voeten worden de nagels geknipt, de nagelriemomgeving wordt schoongemaakt en verzorgd, het overtollige eelt wordt verwijderd, de teennagels worden gepolijst en de voeten worden gefreesd. Het behandelen van kloven, likdoorns en ingroeiende nagels is onderdeel van de behandeling. De behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage waarna de voeten worden ingesmeerd met een heerlijk verzorgende crème. U voeten zijn na de behandeling weer heerlijk zacht, vrijwel vrij overtollig eelt en mooi verzorgd, kortom als nieuw. Om de voeten in deze optimale conditie te houden raad ik aan om ongeveer om de 6 weken een behandeling te plannen.

De behandeling

Duurt: 40 minuten
Kost: € 28,95*

(Indien problemen aan de voeten extra aandacht behoeven die niet passen binnen de reguliere behandeling dan wordt € 8,25 per 10 minuten inrekening gebracht)


Deelbehandelingen

Bij de pedicure behandelingen is het mogelijk deelbehandelingen bij te boeken. Bijgeboekte deelbehandelingen kosten € 8,95. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

Gellak aanbrengen

Gellak is een lak die uitgehard wordt onder een ledlamp en daarmee heb je langer plezier van je gelakte nagels. Er zijn minimaal 35 kleuren om uit te kiezen. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te lakken, bijvoorbeeld voor je vakantie.

Duurt: 20 minuten
Kost: € 18,95

Gellak verwijderen

Laat je gellak professioneel verwijderen, dit voorkomt onnodige schade aan je nagels

Duurt: 10 minuten
Kost: € 8,50

Gellak verwijderen in combinatie met nieuwe kleur aanbrengen

Duurt: 30 minuten
Kost: € 26,50