Met deze behandeling ontvang je de meest uitgebreide behandeling gericht op huidverbetering met aansluitend een heerlijke massage.

De huid zal na de behandeling niet alleen fris en verzorgd aanvoelen maar ook verbetering laten zien op de gebieden zoals besproken. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling kan de huid wat roze of rood worden maar dat trekt na enkel uren weer weg.

Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van producten op maat zoals vastgesteld bij de huidanalyse. Deze professionele huidverbeterende producten die worden gebruikt tijdens de behandeling zijn met de juiste begeleiding ook zelf te gebruiken. Een goed advies hierover is onderdeel van de behandeling. De beste resultaten worden immers bereikt door een goede balans tussen de behandeling in de salon en de dagelijkse verzorging thuis.

De behandeling begint met een intensieve reiniging waarbij ook alle onzuiverheden als mee-eters worden aangepakt. Er is tijdens de behandeling een keuze voor een deelbehandeling als epileren of harsen. Na de dieptereiniging is de huid beter in staat om producten op te nemen en dat is perfect voor het aanbrengen van een masker. Na het masker wordt de huid gevoed met een hydraterende crème. Als extra wordt tijdens deze behandeling een serum (Ampul) gebruikt. Dit ampul bevat een hoog geconcentreerd serum dat huidconditie verbeterd en een fijne boost geeft. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke gelaat-, nek- en decolleté massage. Een weldadige behandeling in alle rust, echt een “momentje voor jezelf”.

Je zult stralend en met een heerlijk gevoel van welbehagen en ontspanning de salon verlaten.

De behandeling

Duurt: 70 minuten
Kost: € 49,95

Deelbehandelingen

Bij alle behandelingen is het mogelijk deelbehandelingen bij te boeken. Bijgeboekte deelbehandelingen kosten € 8,95. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

  • Harsen, keuze uit bovenlip, kin of wangen
  • Epileren wenkbrauwen
  • Verven wenkbrauwen
  • Verven wimpers