Met deze uitgebreide verzorgende behandeling houdt u uw huid in optimale conditie en voelt de huid weer heerlijk vitaal.

De behandeling begint met een intensieve reiniging waarbij ook alle onzuiverheden als mee-eters worden aangepakt. Er is tijdens de behandeling een keuze voor een deelbehandeling als epileren of harsen. Na de dieptereiniging is de huid beter in staat om producten op te nemen en dat is perfect voor het aanbrengen van een masker. Na het masker wordt de huid gevoed met een hydraterende crème wat een heerlijke milde boost geeft aan de huid.

Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van producten op maat zoals vastgesteld bij de huidanalyse. Deze professionele producten die worden gebruikt tijdens de behandeling zijn met de juiste begeleiding ook door uzelf te gebruiken. Een goed advies hierover is onderdeel van de behandeling. De beste resultaten worden immers bereikt door een goede balans tussen de behandeling in de salon en de dagelijkse verzorging thuis.

De behandeling

Duurt: 60 minuten
Kost: € 38,25

Het is een optie om bij deze intensieve behandeling een wellness ervaring bij te boeken. U ontvangt een heerlijke gelaat-, nek- en decolleté massage. Naast een heerlijke huidverzorging zal u met een ultiem gevoel van ontspanning en welbehagen de salon verlaten.

De kosten voor de totale behandeling komen dan uit op € 44,50

Deelbehandelingen

Bij alle behandelingen is het mogelijk deelbehandelingen bij te boeken. Bijgeboekte deelbehandelingen kosten € 8,95. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

  • Harsen, keuze uit bovenlip, kin of wangen
  • Epileren wenkbrauwen
  • Verven wenkbrauwen
  • Verven wimpers