Bij een intensieve acne adviseer ik de acnebehandeling altijd in kuurvorm. Een intensieve behandeling gedurende langere periode geeft het beste resultaat. Daarbij richt ik me ook op een aanpak van binnenuit met productadvies voor thuis. De behandeling stopt niet als je uit de stoel bent. Met gebruik van de juiste producten bereiken we samen het optimale resultaat. De professionele producten die ik inzet tijdens de behandelingen zijn met de juiste begeleiding ook door jezelf te gebruiken. Zo leer ik jou hoe je dagelijks zo goed mogelijk je huid kunt verzorgen. De producten worden afgestemd op jouw huid, drogen de huid niet uit en bieden vaak snel en effectief resultaat. Met een zichtbare rustige en mooiere huid als gevolg.

De behandelingen zelf begint altijd met een intensief reinigen van de huid, hierbij worden onzuiverheden als mee-eters verwijderd. Het doel van deze dieptereiniging is om ontstekingen (Acne) te verminderen en littekenvorming te voorkomen. Na de reiniging is de huid beter in staat om producten op te nemen en zo het gewenste resultaat te boeken.
Het verdere verloop van de behandeling is op maat. Zowel de inzet van producten als de aard van de behandeling is afgestemd op jouw huid en onderdeel van het behandelplan.

De basiskuur

Duur: Bestaat uit 5 behandelingen van 45 minuten per keer
Kost: € 188,00 en kunnen we aanbieden voor € 180,-*

*factuur in 1 keer voldoen bij aanvang van het traject

Deelbehandelingen

Bij alle behandelingen is het mogelijk deelbehandelingen bij te boeken. Bijgeboekte deelbehandelingen kosten € 8,95. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

  • Harsen, keuze uit bovenlip, kin of wangen
  • Epileren wenkbrauwen
  • Verven wenkbrauwen
  • Verven wimpers