Wil je af van ongewenste haargroei zonder dat je nog moet scheren, waxen, epileren of harsen? Met de MedCos IPL-methode heb je geen last van stoppels of ingegroeide haartjes! IPL is geschikt voor vrouwen én mannen die op zoek zijn naar een duurzame manier van haarvermindering. Ik adviseer je graag.

Wat is definitief ontharen met IPL?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht op de huid. De puls wordt door het pigment in de haar en haarwortel geabsorbeerd en omgezet in warmte. Dit proces vernietigt de haarzakjes en zorgt uiteindelijk voor een permanente haarvermindering.
Definitief ontharen met IPL is op elk lichaamsdeel vrijwel pijnloos mogelijk. Daarnaast is het ook nog eens snel. De gemiddelde behandeltijd voor het ontharen van de oksels of bikinilijn is bijvoorbeeld maar 10 minuten. Daar kan scheren, epileren of waxen niet tegenop!

Wanneer is IPL geschikt?

IPL is voor bijna iedereen geschikt die af wil van donkere haartjes. Omdat de methode werkt op pigment, is het belangrijk dat de haartjes donker genoeg zijn. IPL werkt niet op grijze, blonde of rode haren. Permanent ontharen wordt vaak ingezet voor:

  • Permanente gezichtsontharing (met name bovenlip)
  • Bikinilijn of schaamstreek
  • Rug
  • Oksels
  • Benen

Permanent haar verwijderen bij Beauty@KA

Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden.
De behandeling moet plaatsvinden in de juiste haargroeifase. Omdat niet alle haartjes in dezelfde fase zitten, zijn er ongeveer 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Haargroei is ook onderhevig aan hormonale invloeden en medicatie. Indien dit wenselijk of noodzakelijk is adviseren wij daarom eenmaal per jaar een onderhoudsbehandeling voor een optimaal en langdurig effect.

Prijs en vergoeding

Je kunt bij ons terecht voor een IPL behandeling v.a. €15,- per behandeling in het gezicht en v.a. €25,- per behandeling van het lichaam. Wil je meerdere onderdelen laten behandelen? Dan maken wij graag een persoonlijk plan met daarin een aantrekkelijke korting!

Tijdens de introductieweken kun je gebruik maken van ons speciale aanbod:

  • Bij afname van een volledig programma (8 behandelingen) krijg je 1 volledige behandeling cadeau van hetzelfde lichaamsdeel *

* geldig wanneer je het programma in zijn geheel betaalt.

Gratis intake met proef flits

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Wij bespreken graag met je wat je als resultaat kunt verwachten. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop!

Vraag een intake aan