U zit in de bloei van je leven. Op het werk heeft u de sporen verdiend, de kinderen worden langzaamaan volwassen en hoewel het u vaak aan niets ontbreekt kun u juist gelukkig worden van alle kleine dingen die het leven zo mooi maken. De levenservaring maakt dat u beter met stressvolle situaties kunt omgaan dat geeft veel rust. Onderzoek toon aan dat vijftigers de gelukkigste mensen zijn, midlife is zo slecht nog niet.

Wat betreft de huid en het uiterlijk is dit de fase waarin bepaalde processen het laten afweten. De aanmaak van collageen en andere belangrijke bouwstoffen in de huid neemt af, waardoor uw huid minder stevig en soepel wordt. Eerst treden er fijne lijntjes op, daarna worden rimpels meer zichtbaar terwijl de huid dunner wordt en volume verliest. Ook de contouren kunnen verslappen.

Helaas bestaan er geen wondercrèmes om het verouderingsproces om te keren of rimpels helemaal weg te smeren, maar er zijn wél manieren om de huid langer jong en vitaal te houden. Met de juiste huidverzorging kunt u de huid verstevigen, egaliseren en zelfs fijne lijntjes en vlekjes doen vervagen. Met een goede analyse en passend advies kan ik je helpen tot een juist huidverbeterend en anti-aging behandelplan komen, uiteraard in combinatie met gebruik van de producten die bij jouw huid passen.

Behandelingen

Midden in het leven